Trouwringen bij Van Sloun Juweliers

 
Eeuwigdurende liefde wordt het mooist bezegeld met een ring. De oneindige cirkelvorm van de verlovingsring of trouwring is hét symbool voor een liefde die nooit voorbijgaat. Al sinds mensen-heugenis geven geliefden elkaar dan ook een ring cadeau om hun liefde voor elkaar te uiten.

Oneindige liefde
Al in de vroege oudheid maakten mensen ringen van planten, hout en steen om hun liefde tot uitdrukking te brengen. Later smeedden zij ringen van ijzer en nog later van edele metalen, zoals zilver, goud en platina. Vandaag de dag is de wens om elkaar een waarlijk exclusieve ring te schenken uitgemond in een uitgebreide range mogelijke ontwerpen in allerhande materialen, en worden er zelfs ringen naar eigen ontwerp gemaakt. De keuze uit prachtige relatieringen is zo groot dat elk liefdespaar een unieke ring kan vinden, die precies past bij het gevoel dat zij met elkaar delen. Meestal valt de keuze op goud, eventueel in een mix van kleuren, of platina en wordt het exemplaar voor de vrouw bezet met één of meerdere diamanten. Altijd blijven beide ringen echter een ‘set, zoals ook het liefdespaar onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

Relatieringen bij Van Sloun
In de collectie van Van Sloun Juweliers zijn alle soorten en maten ringen vertegenwoordigd. Komt u in alle rust eens langs om onze uitgebreide collectie te bekijken en te passen. Samen met u bespreken wij graag uw persoonlijke wensen.